autopoetsbedrijf Tegelen
en omgeving

Wij poetsen zakelijke auto’s middels stoomreiniging

Wij poetsen in Limburg en omstreken

Betaal nooit meer dan opgegeven

Milieuvriendelijkste manier van autopoetsen

U betaalt altijd achteraf per pin of contant

Auto laten poetsen Tegelen

Uw auto laten poetsen in Tegelen en/of omgeving? Dat doen wij! Autopoets in Limburg regelt dat uw auto wordt gepoetst. Ook in Tegelen kunt u uw auto laten poetsen. Wij poetsen uw auto of bestelwagen zonder voorrijkosten bij u thuis of op de zaak.

Is uw auto toe aan een autopoetsbeurt? Heeft er bijvoorbeeld iemand in uw auto gekotst of wordt de autolak doffer? Wij zorgen er voor dat de binnen- en buitenkant van de auto weer als nieuw wordt. En het mooie: u hoeft niet direct de gehele auto te laten poetsen. U kiest op onze website wat u wilt dat wij voor uw auto doen.

Zo kiest u bij Autopoetsbedrijf Tegelen voor:

– De binnen- en buitenkant van uw auto laten poetsen
– Alleen de binnenkant van uw auto laten poetsen
– Alleen de buitenkant van uw auto laten poetsen

Alle drie de soorten poetsbeurten zijn uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan langere poetstijden, hondenharen verwijderen, matten schoonblazen, koplampen herstel etc. Hierdoor betaalt u niet voor opties en diensten die niet gebruikt worden.

Uw auto laten poetsen op locatie (in Tegelen)

Wij komen de auto bij u thuis poetsen, of als dat beter uitkomt, op het werk of een andere locatie. U bepaalt waar wij de auto komen poetsen middels stoomreiniging. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er binnen 50 meter een stroompunt is én dat er werkruimte om de auto heen is zodat wij de auto kunnen poetsen.

U ziet het: bij ons kunt u terecht als u een autopoetser Tegelen zoekt. Bekijk onze prijzen of maak direct een afspraak.


Eerst advies?

Advies nodig, of liever
telefonische informatie?

Ma-vr van 8:30-17:30 bereikbaar

Bel: 085 – 130 25 64

Familie van der Wal
Sittard

“De heren van APNL hebben prima werk geleverd. Mijn auto moest een keer flink op de poets en dat zie je zeker terug als resultaat. Een erg mooie auto die glimt van zowel van binnen en buiten.”

Jeroen van Leeuwen
Dordrecht

“Fijn om met een gepoetste auto op vakantie te gaan. APNL, zeker een aanrader!”

Suzanne van der Wal
Almere

“Super tevreden met het resultaat en met de manier hoe het te werk ging. Mij als vaste klant heeft autopoetsnederland zeker.”

Hoe werkt Autopoets Nederland?

1. Online reserveren

Op onze website, middels ons formulier, maakt u een afspraak met ons. U kiest uw gewenste poetsbeurt, eventuele opties en vult uw gegevens in. Uiteraard kunt u ook een voorkeursdatum en tijdstip invullen.

2. Afstemming poetsbeurt

Na uw reservering ontvangt u een e-mail met daarin de reserveringsgegevens. Wij ontvangen deze e-mail ook. Daarna nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om de reservering te bevestigen.

3. Op locatie autopoetsen

Wij komen op het afgesproken tijdstip uw auto poetsen. Vooraf bekijken wij de auto en spreken nogmaals de werkzaamheden en de prijs af. Zo is voor u en voor ons alles vooraf duidelijk.

4. Achteraf betalen

U betaalt bij ons altijd achteraf. Nadat de poetsbeurt klaar is zullen wij u vragen het afgesproken bedrag af te rekenen. Dat kan per pin of contant. Onze autopoetser heeft geen wisselgeld.

Wij poetsen auto’s middels stoomreiniging

Uw auto laten poetsen bij u thuis of op uw werk? Bekijk gerust en vrijblijvend onze prijzen of maak direct een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Antwoord op de meest gestelde vragen door onze klanten

Hoeveel kost het laten poetsen van mijn auto?

Dat hangt van uw wensen en eissen af. Middels ons formulier kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden voor welke prijs u wilt laten uitvoeren.

Wat hebben jullie nodig om de poetsbeurt te doen?

Om een poetsbeurt bij u op locatie (thuis of op het werk bijvoorbeeld) te kunnen uitvoeren hebben wij stroom nodig (binnen 50 meter van de auto). Daarnaast is een voldoende werkruimte om de auto heen nodig.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons betalen per pin of contant. De autopoetser heeft helaas geen wisselgeld. Bedrijven kunnen betaling per factuur aanvragen. Dit laatste wel altijd vooraf overleggen met Autopoets Nederland a.u.b.

Zijn de opgegeven datum en het tijdstip bindend?

Nee. Deze zijn enkel ter voorkeur. U geeft bij ons een voorkeur aan bij het reserveren van een autopoetsbeurt. Uiteraard proberen wij onze uiterste best te doen om uw voorkeur te realiseren, echter is dit niet altijd mogelijk helaas. Wij zullen op zo’n moment met u overleggen om tot een passende datum / tijdstip te komen.

Kunnen jullie ook verfspetters van mijn auto halen?

Dit is lastig. Dat hangt namelijk erg af van het soort verf, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u verfspetters op uw auto aantreft raden wij u aan zo snel mogelijk contact met een autopoetser op te nemen.

Wanneer betaal ik?

U betaalt altijd achteraf. Zo betaalt u nooit te veel en ziet u het werkelijke resultaat. Voor elke poetsbeurt worden de werkzaamheden en de kosten duidelijk met u besproken.

Waar zijn jullie gevestigd?

Autopoets Nederland heeft kantoor in Capelle aan den IJssel. Echter poetsen wij niet bij ons op de zaak maar alleen op locatie. Dus dat betekend dat wij poetsen waar de auto staat op dat moment. Dat kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk bijvoorbeeld.

Kunnen jullie ook boom-hars van de auto halen?

Dit is vaak mogelijk. Het hangt echter wel erg af van het soort hars, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u hars op uw auto aantreft raden wij u aan zo snel mogelijk contact met een autopoetser op te nemen.

Komen er meerwerk / kosten bij?

Nee. Tenzij vooraf met u besproken. Wij raden wel aan om, wanneer uw auto extra vervuild is, extra poetsminuten bij te kopen. Deze staan om de extra opties in het reseveringsformulier.

Uitstekende service, geweldig eindresultaat

Natuurlijk een geweldige eindresultaat, maar vooral op de manier hoe het te werk ging en de communicatie vind ik echt klasse heren. Autopoets Nederland is zeker een aanrader!

E. Kuijs

Prachtig resultaat, goeie service

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Klasse Autopoets Nederland!

L. van Huizen

Klasse werk

Autopoets Nederland heeft mijn auto weer toonbaar gekregen na een vakantie door het (stoffige) Toscane.

H. Korneef

Dik tevreden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding voor een stoomreiniging.

E. Druif

9.5 van 10 | 87 beoordelingen

Lees alle beoordelingen

Contact en social

T: 085 – 130 25 64
E: info@autopoetsnederland.nl

Ons kantoor:
Elandstraat 92
2901 BK Capelle aan den IJssel

Facebook
Twitter
Instagram

Altijd bij u thuis of op uw werk. M.u.v. de Waddeneilanden en regio’s waar wij helaas nog niet kunnen poetsen.

Betaal na de poetsbeurt