Contact

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van de gegevens hieronder of door ons contactformulier in te vullen.

Heeft u een vraag voor ons? Vul dit dan in bij Uw bericht. Wij reageren zo snel mogelijk.

Vragen? Vul dan dit formulier in.

3 + 2 = ?

Eerst advies?

Advies nodig, of liever
telefonische informatie?

Ma-vr van 8:30-17:30 bereikbaar

Bel: 085 – 130 25 64

Antwoord op de meest gestelde vragen door onze klanten

Hoeveel kost het laten poetsen van mijn auto?

Dat hangt van uw wensen en eissen af. Middels ons formulier kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden voor welke prijs u wilt laten uitvoeren.

Wat hebben jullie nodig om de poetsbeurt te doen?

Om een poetsbeurt bij u op locatie (thuis of op het werk bijvoorbeeld) te kunnen uitvoeren hebben wij stroom nodig (binnen 50 meter van de auto). Daarnaast is een voldoende werkruimte om de auto heen nodig.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons betalen per pin of contant. De autopoetser heeft helaas geen wisselgeld. Bedrijven kunnen betaling per factuur aanvragen. Dit laatste wel altijd vooraf overleggen met Autopoets Nederland a.u.b.

Zijn de opgegeven datum en het tijdstip bindend?

Nee. Deze zijn enkel ter voorkeur. U geeft bij ons een voorkeur aan bij het reserveren van een autopoetsbeurt. Uiteraard proberen wij onze uiterste best te doen om uw voorkeur te realiseren, echter is dit niet altijd mogelijk helaas. Wij zullen op zo’n moment met u overleggen om tot een passende datum / tijdstip te komen.

Kunnen jullie ook verfspetters van mijn auto halen?

Dit is lastig. Dat hangt namelijk erg af van het soort verf, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u verfspetters op uw auto aantreft raden wij u aan zo snel mogelijk contact met een autopoetser op te nemen.

Wanneer betaal ik?

U betaalt altijd achteraf. Zo betaalt u nooit te veel en ziet u het werkelijke resultaat. Voor elke poetsbeurt worden de werkzaamheden en de kosten duidelijk met u besproken.

Waar zijn jullie gevestigd?

Autopoets Nederland heeft kantoor in Capelle aan den IJssel. Echter poetsen wij niet bij ons op de zaak maar alleen op locatie. Dus dat betekend dat wij poetsen waar de auto staat op dat moment. Dat kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk bijvoorbeeld.

Kunnen jullie ook boom-hars van de auto halen?

Dit is vaak mogelijk. Het hangt echter wel erg af van het soort hars, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u hars op uw auto aantreft raden wij u aan zo snel mogelijk contact met een autopoetser op te nemen.

Komen er meerwerk / kosten bij?

Nee. Tenzij vooraf met u besproken. Wij raden wel aan om, wanneer uw auto extra vervuild is, extra poetsminuten bij te kopen. Deze staan om de extra opties in het reseveringsformulier.

Uitstekende service, geweldig eindresultaat

Natuurlijk een geweldige eindresultaat, maar vooral op de manier hoe het te werk ging en de communicatie vind ik echt klasse heren. Autopoets Nederland is zeker een aanrader!

E. Kuijs

Prachtig resultaat, goeie service

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Klasse Autopoets Nederland!

L. van Huizen

Klasse werk

Autopoets Nederland heeft mijn auto weer toonbaar gekregen na een vakantie door het (stoffige) Toscane.

H. Korneef

Dik tevreden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding voor een stoomreiniging.

E. Druif

9.5 van 10 | 87 beoordelingen

Lees alle beoordelingen

Contact en social

T: 085 – 130 25 64
E: info@autopoetsnederland.nl

Ons kantoor:
Elandstraat 92
2901 BK Capelle aan den IJssel

Facebook
Twitter
Instagram

Altijd bij u thuis of op uw werk. M.u.v. de Waddeneilanden en regio’s waar wij helaas nog niet kunnen poetsen.

Betaal na de poetsbeurt