Leveringsvoorwaarden

Levertijden

1. Autopoets Nederland (APNL) doet haar uiterste best om op de gewenste datum en op het gewenste tijdstip (dat u bij de booking heeft opgegeven als voorkeur) uw auto te komen poetsen. Het gaat echter om voorkeur data en tijden en zijn dus niet definitief.

2. De afgsproken afspraken met APNL, na een telefonisch of e-mail bevestiging, kunnen afwijken door omstandigheden waar APNL geen invloed op kan uitoefenen. Daaronder begrepen zijn weersomstandigheden (zoals bijvoorbeeld doch niet uitsluitend, extreme regenval, hagel of temperaturen) etc. En op de verkeerssituatie.

Annulering

1. Op het moment van annulering voor de boeking worden er geen kosten in rekening gebracht, echter moet dit 24 uur van tevoren de boeking gebeuren.

2. Op het moment van annulering moet dit 24 uur van tevoren afgezegd worden door de klant. Mocht dit toch binnen 24 uur voor de boeking afzegt worden wordt er een bedrag van € 50,-  (per auto) in rekening gebracht.

Overmacht

1. APNL is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten aanzien van de klant indien hij daartoe gehinderd wordt. Zoals als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan schuld noch krachtens de wet of een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt.

2. Onmacht wordt verstaan onder; naast over wat genoemd is in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buitenkomende oorzaken, voorzien of niet- voorzien, waarop APNL geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor APNL niet in staat is zijn verplichtingen na te komen. Werkstakingen in het bedrijf van APNL of van derden daaronder begrepen. APNL heeft ook het recht zich op overmacht te beroepen indien de omstandigheid die (verdere) nakoming van de overeenkomst verhindert, intreed nadat APNL zijn verbintenis had moeten nakomen.

Transport of voorrijkosten

1. Bij APNL betaald u geen voorrij- of transportkosten.

Contact opnemen?

Advies nodig, of liever
telefonische informatie?

Ma-vr van 8:30-17:30 bereikbaar

Bel: 085 – 130 25 64

Familie van der Wal
Sittard

“De heren van APNL hebben prima werk geleverd. Mijn auto moest een keer flink op de poets en dat zie je zeker terug als resultaat. Een erg mooie auto die glimt van zowel van binnen en buiten.”

Jeroen van Leeuwen
Dordrecht

“Fijn om met een gepoetste auto op vakantie te gaan. APNL, zeker een aanrader!”

Suzanne van der Wal
Almere

“Super tevreden met het resultaat en met de manier hoe het te werk ging. Mij als vaste klant heeft autopoetsnederland zeker.”

Hoe werkt Autopoets Nederland?

1. Online reserveren

Op onze website, middels ons formulier, maakt u een afspraak met ons. U kiest uw gewenste poetsbeurt, eventuele opties en vult uw gegevens in. Uiteraard kunt u ook een voorkeursdatum en tijdstip invullen.

2. Afstemming poetsbeurt

Na uw reservering ontvangt u een e-mail met daarin de reserveringsgegevens. Wij ontvangen deze e-mail ook. Daarna nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om de reservering te bevestigen.

3. Op locatie autopoetsen

Wij komen op het afgesproken tijdstip uw auto poetsen. Vooraf bekijken wij de auto en spreken nogmaals de werkzaamheden en de prijs af. Zo is voor u en voor ons alles vooraf duidelijk.

4. Achteraf betalen

U betaalt bij ons altijd achteraf. Nadat de poetsbeurt klaar is zullen wij u vragen het afgesproken bedrag af te rekenen. Dat kan per pin of contant. Onze autopoetser heeft geen wisselgeld.

Uitstekende service, geweldig eindresultaat

Natuurlijk een geweldige eindresultaat, maar vooral op de manier hoe het te werk ging en de communicatie vind ik echt klasse heren. Autopoets Nederland is zeker een aanrader!

E. Kuijs

Prachtig resultaat, goeie service

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Klasse Autopoets Nederland!

L. van Huizen

Klasse werk

Autopoets Nederland heeft mijn auto weer toonbaar gekregen na een vakantie door het (stoffige) Toscane.

H. Korneef

Dik tevreden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding voor een stoomreiniging.

E. Druif

9.5 van 10 | 87 beoordelingen

Lees alle beoordelingen

Contact en social

T: 085 – 130 25 64
E: info@autopoetsnederland.nl

Ons kantoor:
Elandstraat 92
2901 BK Capelle aan den IJssel

Facebook
Twitter
Instagram

Altijd bij u thuis of op uw werk. M.u.v. de Waddeneilanden en regio’s waar wij helaas nog niet kunnen poetsen.

Betaal na de poetsbeurt