Over ons

Wij poetsen zakelijke auto’s middels stoomreiniging


Wij poetsen in Limburg en omstreken

Betaal nooit meer als opgegeven

Milieuvriendelijkste manier van poetsen

U betaalt altijd achteraf 

Over Autopoets Nederland

Autopoets Nederland is ontstaan 2017. Wij merkten (als autopoetser met een vaste locatie) steeds meer de behoefte naar poetsen op locatie. Dat doen we nu al sinds 2017. Het poetsen op locatie brengt echter wel wat uitdagingen met zich mee. Zo is het in veel gemeenten niet toegestaan om veel water te gebruiken, of om poetsmiddelen te gebruiken die niet ecologisch afbreekbaar zijn.

Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: poetsen middels stoom. En wij gebruiken alleen milieuvriendelijke poetsmiddelen wanneer deze op de grond komen. Daardoor maken we de aarde weer nét een klein beetje schoner. Iets waar wij graag een bijlage aan willen leveren.

Met inmiddels 5 poetsers die een groot deel van Nederland kunnen bereiken, poetsen wij dagelijks tussen de 5 en 15 auto’s. Voor particulieren en voor bedrijven.

Missie en doel

De auto laten poetsen voor iedereen, milieubewust en voor heel Nederland. Dat is onze missie. Daar geloven we in en daar gaan we voor. Ons doel is het om elk jaar een nog betere kwaliteit en service te geven. Daardoor is dit al de 3e versie van onze website. Omdat deze website u nog meer informatie vooraf biedt.

Gemakkelijk boeken

Daarnaast doen wij ons best om voor onze klanten een gemakkelijk en een zo volledig mogelijk boekings-systeem te realiseren. Mocht u daar toch vragen over hebben. Stel ze ons gerust. Eventuele verbeteringen nemen wij graag mee.

Eerst advies?

Advies nodig, of liever
telefonische informatie?

Ma-vr van 8:30-17:30 bereikbaar

Bel: 085 – 130 25 64

Familie van der Wal
Sittard

“De heren van APNL hebben prima werk geleverd. Mijn auto moest een keer flink op de poets en dat zie je zeker terug als resultaat. Een erg mooie auto die glimt van zowel van binnen en buiten.”

Jeroen van Leeuwen
Dordrecht

“Fijn om met een gepoetste auto op vakantie te gaan. APNL, zeker een aanrader!”

Suzanne van der Wal
Almere

“Super tevreden met het resultaat en met de manier hoe het te werk ging. Mij als vaste klant heeft autopoetsnederland zeker.”

Hoe werkt Autopoets Nederland?

1. Online reserveren

Op onze website, middels ons formulier, maakt u een afspraak met ons. U kiest uw gewenste poetsbeurt, eventuele opties en vult uw gegevens in. Uiteraard kunt u ook een voorkeursdatum en tijdstip invullen.

2. Afstemming poetsbeurt

Na uw reservering ontvangt u een e-mail met daarin de reserveringsgegevens. Wij ontvangen deze e-mail ook. Daarna nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om de reservering te bevestigen.

3. Op locatie autopoetsen

Wij komen op het afgesproken tijdstip uw auto poetsen. Vooraf bekijken wij de auto en spreken nogmaals de werkzaamheden en de prijs af. Zo is voor u en voor ons alles vooraf duidelijk.

4. Achteraf betalen

U betaalt bij ons altijd achteraf. Nadat de poetsbeurt klaar is zullen wij u vragen het afgesproken bedrag af te rekenen. Dat kan per pin of contant. Onze autopoetser heeft geen wisselgeld.

Uitstekende service, geweldig eindresultaat

Natuurlijk een geweldige eindresultaat, maar vooral op de manier hoe het te werk ging en de communicatie vind ik echt klasse heren. Autopoets Nederland is zeker een aanrader!

E. Kuijs

Prachtig resultaat, goeie service

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Klasse Autopoets Nederland!

L. van Huizen

Klasse werk

Autopoets Nederland heeft mijn auto weer toonbaar gekregen na een vakantie door het (stoffige) Toscane.

H. Korneef

Dik tevreden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding voor een stoomreiniging.

E. Druif

9.5 van 10 | 87 beoordelingen

Lees alle beoordelingen

Contact en social

T: 085 – 130 25 64
E: info@autopoetsnederland.nl

Ons kantoor:
Elandstraat 92
2901 BK Capelle aan den IJssel

Facebook
Twitter
Instagram

Altijd bij u thuis of op uw werk. M.u.v. de Waddeneilanden en regio’s waar wij helaas nog niet kunnen poetsen.

Betaal na de poetsbeurt